top of page

NOSALTRES

DDM Visual va ser creada el 2003 i amb gairebé vint anys d’experiència s’ha consolidat com una productora focalitzada en produccions documentals híbrides i produccions de ficció i documentals que giren entorn espais naturals. Sempre amb plantejaments imaginatius i de qualitat. El rigor de la seva línia de producció i la solidesa i coherència de les seves propostes artístiques i comercials han consolidat l'empresa.

 

DDM Visual ha garantit una eficaç línia de coproduccions establint aliances amb productores nacionals, europees i iberoamericanes. Les seves produccions han participat en alguns dels més prestigiosos festivals i certàmens nacionals i internacionals com SEMINCI, Festival de Málaga, D’A o Karlovy Vary International Film Festival.

 

Un dels reptes, potser el més important, del cinema contemporani és donar veu a aquells que no l’han tingut. Per aquesta raó DDM Visual proposa centrar una nova línia de producció en utilitzar la seva àmplia experiència per a produir òperes primes de noves i nous cineastes que treballin en propostes innovadores. 

David_01.jpeg

DAVID GIMBERNAT

És productor i realitzador audiovisual format en diferents estudis audiovisuals. L'any 2003 crea DDM Visual, una productora d'audiovisuals, a la qual dirigeix i produeix videoclips,  documentals,  llargmetratges,  curtmetratges. Al mateix temps compagina el seu treball amb la docència, exercint de professor de  en el Grau d'Audiovisual i multimèdia a l'ERAM (UdG) des de 2003. Ha estat productor executiu dels llargmetratges PAS A NIVELL , LA LAPIDACIÓ DE SAINT ETIENNE, LA FOSSA, DARRERA LA PORTA,  EL PERDIDO i LA MILLOR OPCIÓ seleccionats i premiats a diferents festivals internacionals.

1200_1456946914_Pau_Marques_Black_Music_festival_foto_Adria_Costa_2016-003.jpeg

PAU MARQUÈS

És músic i gestor cultural. Com a músic ha estat guitarrista i compositor del grup de rock català Umpah-pah, a banda de formar part d’altres grups com Astun Kiki, Freegees i actualment Montreal76. Com a gestor cultural ha portat la direcció del Festival Emergent, el Girona A Cappella Festival, la Mostra Xalaro i el Black Music Festival. Ha treballat durant quinze anys en les arts gràfiques i durant dos anys en el món de la integració laboral i educació social essent director d’un Centre Especial de Treball.

soles11-1-scaled-2275x1706.jpeg

PERE SOLÉS

Pere Solés Bahí és metge, Màster Internacional de Escritura para Cine y Televisión per la UAB, Diplomat en realització i producció audiovisual per la UDG i format en Direcció d’actors a la Escuela de Cine de Cuba. Ha realitzat diversos llargmetratges, documentals i curtmetratges. 

bottom of page